top of page
AD Coating - Zandstralen.jpg

Industrieel zandstralen

Industrieel zandstralen is een methode die wordt gebruikt om hardnekkig vuil, roest en andere verontreinigingen te verwijderen van metalen en andere oppervlakken van bijvoorbeeld schepen. Bij industrieel zandstralen wordt zand onder hoge druk op het oppervlak aangebracht, wat kan helpen om het vuil te verwijderen.

Industrieel zandstralen als effectief alternatief

Industrieel zandstralen kan een effectief alternatief zijn voor andere reinigingstechnieken, zoals hogedrukreiniging, vooral als het oppervlak zwaar vervuild of roestig is. Het kan ook worden gebruikt om oppervlakken voor te bereiden op het aanbrengen van een nieuwe industriële verflaag, omdat het resulteert in een schoon en vlak oppervlak waar de verf goed op kan hechten. Daarom wordt zandstralen vaak gebruikt bij schepen zodat die volledig schoon zijn om een coating aan te brengen.

De verschillende factoren van industrieel zandstralen

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het gebruik van industrieel zandstralen, zoals de druk van het zand en de afstand tot het oppervlak. Het is vooral cruciaal bij de reiniging van binnenvaartschepen, waarbij een effectieve maar zachte aanpak nodig is. Het is belangrijk om de juiste technieken en apparatuur te gebruiken om schade aan het oppervlak te voorkomen. Door de stevigheid van materialen bij schepen staan ze een goede zandstralen toe zonder schade aan te brengen.

Zet de volgende stap in industriële excellentie

Industrieel zandstralen biedt een oplossing die zowel krachtig als nauwkeurig is, waardoor uw apparatuur en oppervlakken worden voorbereid op de volgende uitdaging. Of u nu een oplossing zoekt voor zandstralen van schepen of andere industriële machines, onze expertise staat garant voor een ongeëvenaarde afwerking en duurzaamheid. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe ons servicepakket uw industriële processen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Zandstralen A&D Coating Antwerpen.jpg
Zandstralen door A&D Coating Antwerpen - Straalwerken.jpg
bottom of page