top of page
IMG_0023.JPG

Hogedruk Reinigen

Hogedrukreiniging is een effectieve manier om vuil, roest en andere verontreinigingen te verwijderen van oppervlakken. Door het gebruik van hoge drukwaterstralen kan het vuil grondig worden verwijderd, wat resulteert in een schone en gladde oppervlakte. Dit is belangrijk voordat het behandeld wordt met verf, vernis of andere coatings omdat een schoon en vlak oppervlak zorgt voor een goede hechting en een langere levensduur.

 

Als er vuil, roest of andere verontreinigingen achterblijven tijdens het verven, kan dit leiden tot slechte hechting en kan de verflaag snel gaan afbladderen. Dit kan leiden tot kostbare reparaties en het opnieuw moeten behandelen. Door het gebruik van hogedrukreiniging kun je dit voorkomen en zorgen voor een langere levensduur van het eindlaag.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat bij het gebruik van hogedrukreiniging op oppervlakken de juiste druk en afstand tot het oppervlak moeten worden gebruikt om beschadiging van het metaal te voorkomen. Het is ook aan te raden om professionele hogedrukreinigingsapparatuur te gebruiken om zeker te zijn van een grondige en veilige reiniging

Bij A&D Coating hebben we gespecialiseerde hogedruk apparatuur die van 250bar tot 2500bar kan gaan om zelfs het hardnekkigste vuil los te krijgen.

Cleaning ship - AD Coating-01_edited.png
Double Teamwork - AD Coating-01.png
Hogedruk reinigen - AD Coating Antwerpen.jpg
bottom of page