top of page
Container Ship_edited.jpg

  Kwaliteitscontrole

✔  Alle industriële sectoren

  Diepe reiniging

Epoxyvloer verven

Een epoxyvloer verven is meer dan alleen een esthetische keuze. Wanneer een epoxyvloer in de loop der tijd tekenen van slijtage begint te vertonen of wanneer er behoefte is aan een visuele opfrissing, is het verven van uw epoxyvloer een efficiënte oplossing. A&D Coating, uw partner in industriële oplossingen, begrijpt het belang van zowel functioneel als visueel aantrekkelijke vloeren.

Wil je meer weten?

Container Ship_edited.jpg

De veelzijdigheid van een epoxyvloer verven

Wij zijn gespecialiseerd in alle schilderwerken. Een epoxyvloer hoort daar ook bij. Een epoxyvloer verven brengt tal van voordelen met zich mee. Eén van de meest opvallende voordelen is de verlenging van de levensduur van uw vloer. Een verse laag industriële verf beschermt tegen slijtage, chemicaliën en mechanische belasting. Daarnaast biedt het verven van een epoxyvloer de kans om de uitstraling van uw industriële ruimte te vernieuwen en aan te passen aan uw huidige bedrijfsimago. Niet alleen esthetisch, maar ook functioneel biedt een geverfde epoxyvloer voordelen. De vloer wordt weerbaarder tegen vlekken, en een algemene schoonmaak ervan wordt eenvoudiger. Een geüpdatete epoxyvloer bevordert ook de veiligheid, dankzij de verbeterde antislip-eigenschappen die kunnen worden toegevoegd tijdens het verven. Een degelijke laag verf zorgt bovendien ook dat een reiniging van bijvoorbeeld binnenvaartschepen minder vaak nodig is.

Transformeer uw vloer

Stelt u zich een frisse, glanzende en duurzame industriële vloer voor, perfect afgestemd op uw operationele behoeften. Als u overweegt om uw epoxyvloer te vernieuwen of simpelweg een nieuw leven in te blazen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen bespreken we uw specifieke vereisten en bieden we een op maat gemaakte oplossing voor uw vloer. Laat uw vloer onze zorg zijn. Ontdek onze expertise in vorige projecten.

bottom of page