top of page
BBC Hong Kong - AD Coating-logo.jpg

Antifouling coating aanbrengen

Antifouling coating is een type beschermende laag die wij aanbrengen op schepen, platformen en andere marine-installaties om te voorkomen dat er zich algen, schelpdieren of andere soorten organisch materiaal op hechten. Dit kan de prestaties van het vaartuig of de installatie negatief beïnvloeden.

Bescherming en prestatie met antifouling coating aanbrengen

Antifouling coating aanbrengen kan ook helpen om de levensduur van een zeevaartschip of de installatie te verlengen door te voorkomen dat er schade ontstaat door het hechten van ongewenste organismen. Het voorkomt ook dat een schip snelheid verliest of een hoger brandstofverbruik heeft. Er zijn verschillende soorten antifouling coating die wij kunnen aanbrengen na de reiniging van een binnenvaartschip, die elk gebruikmaken van verschillende actieve bestanddelen om te verhinderen dat organismen zich hechten. Sommige coatings bevatten biociden, die giftig zijn voor bepaalde soorten organisch materiaal en dus helpen om het groeien van algen en schelpdieren te voorkomen. Andere coatings bevatten materialen die een fysieke barrière vormen die het hechten van organismen verhindert. Wanneer u met gevaarlijke stoffen omgaat, is het ook belangrijk om een brandvertragende coating aan te brengen. Door de aanbreng van een coating heeft u ook minder nood aan een algemene schoonmaak van uw schip.

Kies voor industriële expertise in antifouling

Als industriële speler begrijpt u het belang van betrouwbaarheid en kwaliteit. Voorkom onnodige kosten, verminderde prestaties en schade aan uw vaartuigen. Neem contact met ons op voor professioneel advies en uitvoering in antifouling coating aanbrengen. Wij bieden u de beste oplossing op maat voor uw specifieke situatie. Bescherm uw investering en optimaliseer uw bedrijfsvoering met onze toonaangevende diensten.

Lagen van Coating Met Antifouling - AD Coating-01.png
AntiFouling - A&D Coatings Antwerpen.PNG
IMG_0876.JPG
Geo Ocean - AD Coating-01.png
bottom of page