top of page
Container Ship_edited.jpg

  Kwaliteitscontrole

✔  Alle industriële sectoren

  Diepe reiniging

Industriële schilderwerken

Industriële schilderwerken zijn een vak apart. Ze vragen om een nauwkeurige voorbereiding, kennis van materialen en een deskundige toepassing van technieken. Het is niet enkel een kwestie van een nieuw kleurtje aanbrengen. Het gaat om het beschermen, conserveren en optimaliseren van industriële apparatuur en constructies. A&D Coating begrijpt dit als geen ander en is daarom uw betrouwbare partner op dit gebied.

Wil je meer weten?

AD Coating Zandstralen Metalen Oppervlak.jpg

Industriële schilderwerken zijn meer dan een likje verf

Wanneer we denken aan industriële schilderwerken, gaat het niet enkel om esthetiek. Correct uitgevoerde schilderwerken kunnen bijdragen aan de levensduur van uw apparatuur en schepen. Een goed aangebrachte coating kan corrosie, slijtage en andere schadelijke factoren tegengaan. Dit leidt niet alleen tot een langere levensduur, maar ook tot minder onderhoudskosten op de lange termijn. Bovendien kan een gestroomlijnde en goed onderhouden machine of schip bijdragen aan een verhoogde productiviteit. Minder stilstand voor reparaties betekent immers meer operationele tijd en efficiëntie. Zo betalen kwalitatieve industriële schilderwerken zich op meerdere manieren terug.

Vertrouw op onze expertise

Bent u geconfronteerd met de uitdaging van verouderde of beschadigde apparatuur? Of wilt u simpelweg preventief investeren in de levensduur van uw machines of schepen door een algemene schoonmaak? Onze experts staan klaar om met u de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we de ideale oplossing voor uw specifieke behoeften op het gebied van industriële schilderwerken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar langdurige bescherming, optimalisatie en reiniging van uw binnenvaartschepen.

bottom of page