top of page
Container Ship_edited.jpg

  Kwaliteitscontrole

✔  Alle industriële sectoren

  Diepe reiniging

Reinigen van zeevaartschepen

Bij het reinigen van zeevaartschepen komt meer kijken dan men op het eerste gezicht zou denken. De continue blootstelling aan zoutwater, wisselende weersomstandigheden en de natuurlijke slijtage vragen om een specifieke en deskundige aanpak. Naast het visuele aspect van een schoon schip, draagt een grondige reiniging ook bij aan het onderhoud, de levensduur en zelfs de efficiëntie van het vaartuig.

Wil je meer weten?

Cleaning and painting - AD Coating-01.png

Diepgaande expertise voor het summum van het reinigen van zeevaartschepen

A&D Coating heeft door de jaren heen bewezen de ideale partner te zijn voor het reinigen van zeevaartschepen. Onze methodologie gaat verder dan het basisonderhoud. We zorgen voor een grondige reiniging, waarbij elke vierkante centimeter van het schip onder handen wordt genomen. Ons team maakt gebruik van geavanceerde technieken en milieuvriendelijke industriële reinigingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor de uitdagingen die zeevaartschepen met zich meebrengen. Zo zorgen we niet alleen voor een schone uitstraling, maar verlengen we ook de levensduur en verbeteren we de prestaties van het schip.

Creëer een onberispelijk schip

Een gereinigd schip is een teken van professionaliteit en zorg voor uw investering. Vertrouw op experts wanneer het aankomt op het behoud en de bescherming van uw waardevolle zeevaartschip. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat onze diepgaande expertise op het gebied van zeevaartschepen reinigen voor u kan betekenen. Uw schip verdient niets minder dan het allerbeste.

bottom of page