top of page
IMG_0996.JPG

Industrie

In de industriële sector kan infrastructuur blootgesteld worden aan chemicaliën, (zee)water, wind en klimaat. Reinigen en beschermend coaten zijn belangrijk omdat ze helpen om de levensduur te verlengen en de veiligheid van personeel te verhogen.

Er zijn verschillende manieren om industriële voorwerpen te reinigen, afhankelijk van de aard van de verontreiniging en het type materiaal waarmee het voorwerp is gemaakt. Sommige methoden die worden gebruikt, zijn:

  • Het gebruik van chemische reinigingsmiddelen om olie, vet en andere organische verontreinigingen te verwijderen

  • Het gebruik van hoge druk waterstralen om vuil en stof te verwijderen

  • Het gebruik van speciale borstels of schuurmiddelen om hardnekkig vuil te verwijderen

  • Het gebruik van stoom om vuil en bacteriën te verwijderen

Coating is het proces van het aanbrengen van een beschermende laag op een voorwerp. Dit kan worden gedaan om het voorwerp te beschermen tegen slijtage, corrosie of andere soorten schade. Coating kan ook worden gebruikt om het uiterlijk van het voorwerp te verbeteren of om speciale eigenschappen te geven, zoals antislip of antistatische eigenschappen.

 

Bij A&D Coating werken we samen met coatings van verschillende merken voor de industriële sector zoals PPG, Jotun, CMP Chugoku, Chemco, De Ijssel, .... Daarom kunnen wij u deskundig adviseren over de meeste geschikte grondlaag, tussenlaag of eindlaag om uw project tot een goede einde te brengen.

Schip - Boat 7 - Bezemer Coatings.jpg
A&D Coating - Industrie Maritiem Werken.jpg
A&D Coating - Industrie Maritiem.jpg
bottom of page