top of page
IMG_0996.JPG

Industrieel schoonmaken

Industrieel schoonmaken is af en toe nodig doordat de infrastructuur in de industriële sector blootgesteld wordt aan chemicaliën, (zee)water, wind en klimaat. Reinigen en beschermend coaten zijn belangrijk omdat ze helpen om de levensduur te verlengen en de veiligheid van personeel te verhogen.

Verschillende manieren van industrieel schoonmaken

Een onderdeel van algemene schoonmaakwerken is industrieel schoonmaken. Er zijn verschillende manieren om industrieel schoon te maken, afhankelijk van de aard van de verontreiniging en het type materiaal waarmee het voorwerp is gemaakt. Wij bieden verschillende methoden van schoonmaken aan die stuk voor stuk industrieel resultaat opleveren:

  • Het gebruik van chemische reinigingsmiddelen om olie, vet en andere organische verontreinigingen te verwijderen;

  • Het gebruik van hoge druk waterstralen om vuil en stof te verwijderen;

  • Het gebruik van speciale borstels of schuurmiddelen om hardnekkig vuil te verwijderen;

  • Het gebruik van stoom om vuil en bacteriën te verwijderen.

Coating is het proces van het aanbrengen van een beschermende laag op een voorwerp. Na het industrieel schoonmaken kan dit gedaan worden om het voorwerp te beschermen tegen slijtage, corrosie of andere soorten schade. Coating wordt ook gebruikt om het uiterlijk van het voorwerp te verbeteren of om speciale eigenschappen te geven, zoals antislip of brandvertragende eigenschappen.

Gebruik onze expertise

Bij A&D Coating werken we niet alleen samen met coatings van verschillende merken voor een industriële schoonmaak, zoals PPG, Jotun, CMP Chugoku, Chemco, en De Ijssel, maar zijn we ook experts op het gebied van binnenvaartschipreiniging. Daarom kunnen wij u deskundig adviseren over de meeste geschikte grondlaag, tussenlaag of eindlaag om uw project tot een goede einde te brengen.

Schip - Boat 7 - Bezemer Coatings.jpg
A&D Coating - Industrie Maritiem Werken.jpg
A&D Coating - Industrie Maritiem.jpg
bottom of page