top of page
Container Ship_edited.jpg

  Kwaliteitscontrole

✔  Alle industriële sectoren

  Diepe reiniging

Algemeen schoonmaken van schepen

Het algemeen schoonmaken van schepen is een cruciale taak die zowel de levensduur van het vaartuig als zijn operationele capaciteit optimaliseert. Schepen worden dagelijks blootgesteld aan zoute zeelucht, algen, afzettingen en andere milieu-invloeden die hun structuur en functionaliteit kunnen beïnvloeden. Bij A&D Coating begrijpen we het belang van deze uitdaging en zetten we ons in voor het behoud en de bescherming van uw waardevolle maritieme activa.

Wil je meer weten?

Cleaning and painting - AD Coating-01.png

Diepgaande expertise in het algemeen schoonmaken van schepen

Schepen algemeen schoonmaken is geen eenvoudige opgave. Het vereist een combinatie van technische kennis en de juiste hulpmiddelen. Wij zijn specialisten in reiniging van binnenvaartschepen en zettengeavanceerde reinigingsmethoden in. Variërend van hogedruktechnieken tot milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, om elk schip in onberispelijke staat te herstellen. Buiten het specifieke domein van schepen, zijn we ook bedreven in algemene schoonmaakwerken. We focussen niet alleen op het uiterlijk; de methoden die we toepassen zorgen ervoor dat het schip vrij is van potentieel schadelijke afzettingen die de prestaties kunnen belemmeren. Onze aanpak garandeert een langere levensduur en betere prestaties, waardoor u het meeste uit uw schip kunt halen.

Stap over op superieure reiniging

Een schoon schip is meer dan alleen een esthetische eis; het is een teken van professionaliteit en zorg voor uw investering. Wacht niet tot kleine problemen grote worden. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe onze experts schepen algemeen schoonmaken. Laat ons uw partner zijn in maritieme zorg en ervaar het verschil dat grondige en professionele reiniging kan maken. Wij staan klaar om u te dienen.

bottom of page