top of page
ADCoating - Detail Painting-01_edited.png

Detail- en maatwerk

We bieden professionele maatwerk schilder- en spuitdiensten aan voor onze klanten. In plaats van te kiezen voor standaard verfkleuren en -finishes, bieden we de mogelijkheid om specifieke verfkleuren en -finishes te kiezen die aansluiten bij de persoonlijke smaak en stijl van onze klanten.

 

Wanneer we oppervlakken coaten en verven worden alle detailwerken zoals het schilderen van markeringen of namen met zorgvuldigheid uitgevoerd. De specialisten van A&D coating garanderen een totaal afwerking van A tot Z.

Specifiek werk voor schilders in industrieomgevingen kan bijvoorbeeld bestaan uit het schilderen van industriële installaties, machines of gebouwen. Dit soort werk vereist vaak speciale kennis en vaardigheden, omdat het nodig is om rekening te houden met de specifieke eisen van de industrie en de omgeving waarin het werk wordt uitgevoerd. 

In industrieomgevingen is het vaak belangrijk om te zorgen voor een hoge kwaliteit van het schilderwerk, omdat dit kan bijdragen aan de veiligheid, de prestaties en de levensduur van de installaties en machines.

Letters , Finework - AD Coating-01.png
AD Coating Zandstralen Metalen Oppervlak.jpg
AD COATING- Stralen en schilderen.jpg
bottom of page